SIATKA WĘDLINIARSKA CLASSIC 125/36 50M
Opis
Siatka wędliniarska poliestrowo-gumowa classic 125/36. Przeznaczona do produkcji mięsnej, do pakowania mięs surowych, gotowanych, pieczonych, wędzonych.
Siatka do gotowania - wytrzymałość termiczna do 100C -czas 120 minut
Siatka do pieczenia - wytrzymałość termiczna do 225C – czas 120minut
UWAGA: W czasie obróbki termicznej siatka powinna przylegać bezpośrednio do powierzchni mięsa.
Składniki: Nici gumowe i przędza poliestrowa.
Waga netto: 50m w naprężeniu
Kraj pochodzenia: Polska
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakład prowadzi konfekcje produktów, które zawierają gluten. Produkt może zawierać alergeny typu: gluten, orzechy, orzechy ziemne, sezam, seler, soja, dwutlenek siarki, gorczyca.