SIATKA WĘDLINIARSKA CLASSIC 125/36 10MB
Opis
Siatka wędliniarska poliestrowo-gumowa classic 125/36
Przeznaczona do produkcji mięsnej, dopakowania :
-
mięs surowych, gotowanych, pieczonych, wędzonych.
Siatka do gotowania:
-
wytrzymałość termiczna do 100C -czas 120 minut
Siatka do pieczenia :
wytrzymałość termiczna do 225C – czas 120minut
UWAGA:
W czasie obróbki termicznej siatka powinna przylegać
bezpośrednio do powierzchni mięsa.
Składniki: Nici gumowe i przędza poliestrowa.
Waga netto: 10m w naprężeniu
Kraj pochodzenia: Polska
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zakład prowadzi konfekcje produktów które zawierają gluten.
Produkt może zawierć alergeny typu: gluten, orzechy,
orzechy ziemne, sezam, seler, soja, dwutlenek siarki, gorczyca.