KAKAO NATURALNE ALKALIZOWANE 250G
Opis
Kakao naturalne pozytywnie wpływa na nasze zdrowie dzięki dużej zawartości witamin i minerałów.
Osoby dbające o zgrabna sylwetkę oraz piękne włosy i skórę, powinny włączyć kakao naturalne do swoje diety.
Kakao możemy wykorzystać do napojów, deserów, jako naturalny barwnik i aromat do ciast i tortów.
Alkalizacja jest procesem, w którym kakao ciemnieje, staje się mniej gorzkie oraz kwaśne i staje się lepiej rozpuszczalne w płynach.
Wartość energetyczna:1294KJ/309cal
-
tłuszcz: 10,6g
-
kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6g
-
węglowodany: 10,2g
-
- w tym
-
cukry: 0,7g
-
błonnik: 17,9g
-
białko: 49,78g
-
sól: 0,02g ( wynikające z naturalnie występującego sodu)
Składniki: Kakao naturalne alkalizowane.
Masa netto: 250g
Kraj pochodzenia: Hiszpania
Dystrybutor: Wibial
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakład prowadzi konfekcje produktów, które zawierają gluten. Produkt może zawierać alergeny typu: gluten, orzechy, sezam, seler, soja, dwutlenek siarki, gorczyca.