AGAR AGAR 150G

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 18,75 zł 18.75
ilość szt.

towar niedostępny

1px dodaj do przechowalni
Pin It

1px Opis

Agar to naturalna substancja żelująca bez smaku.

Substancję wykorzystujemy w kuchni

  • jako środek nie tylko żelujący ale też stabilizując.

Nie powstaje z wieprzowiny tylko z roślinny

i dlatego jest wykorzystywana w kuchni

  • przez osoby będące na diecie w wegan lub wegetariańskiej.

Agar zastosujemy do:

  • ciast, galaretek domowych

  • dżemów, kremów do ciast,

  • do domowej produkcji majonezu.

Sposób użycia:

  1. Agar w ilości około 1 łyżeczki (5ml) na 500 ml płynu dodajemy do ciepłego wywaru:

  • ( soku, owoców, mleka, bulionu lub innego płynu).

  1. Następnie zagotowujemy i odstawiamy.

  2.  Łączymy z pozostałymi składnikami potrawy, przedtworów.

  3. Odstawiamy do ostudzenia.

Masa netto:150G

Kraj pochodzenia: Włochy

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Zakład prowadzi konfekcje produktów które zawierają gluten.

Produkt może zawierć alergeny typu: gluten, orzechy,

sezam, seler, soja, dwutlenek siarki, gorczyca.

1px Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
1px do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium