KOPER WŁOSKI ZIARNO 100G
Opis
Koper włoski, a zwłaszcza jego ziarno, swój aromat zawdzięcza olejkom eterycznym.
Koper włoski ma wiele zastosowań, jako napar/herbatkę zaleca się do wspomagania:
- funkcjonowania jelit i wydzielania soków trawiennych,
- zapobiegania bolesnym wzdęciom,
- słabej laktacji u kobiet karmiących
Natomiast w kuchni może być używany do przygotowywania sosów, marynat i kiszonych warzyw. Do wykorzystania również jako przyprawa do ryb, mięs i serów, nadająca daniom specyficzny i aromatyczny posmak.
Masa netto: 100G
Kraj pochodzenia: Polska
Dystrybutor: Wibial
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zakład prowadzi konfekcje produktów które zawierają gluten.
Produkt może zawierać alergeny typu: gluten, orzechy,
sezam, seler, soja, dwutlenek siarki, gorczyca.